زعفران یکی مهمترین و قدیمی ترین طعم دهنده ها در سفره های ایرانی است که در انواع غذاها و دسرجات استفاده می شود و آن را از گیاه زعفران با نام علمی (Crocus sativus) میگیرند. برای اینکه زعفران به صورتی مطلوب به غذا طعم دهد، باید آن را در مراحل پایانی درست کردن غذا به آن اضافه کنید. این زعفران از نوع رشتهای بریده شده است که در بستهبندی مقوایی توسط «برند زرفرون» تولید و بسته بندی شده و در بازار عرضه شده است. زعفران گردش خون را بسیار مطلوب تر می کند و این دلیل افزایش متابولیسم بدن است.از خواص طبی زعفران این است که مصرف زعفران شور و شادمانی به همراه دارد، این ادویه نوعی تاثیر ضد خستگی ذهنی و فکری و ضدافسردگی بر روی مغز انسان دارد و روی هورمونهای بدن تاثیر میگذارد. علاوهبراین زعفران ضد استرس هم است و آن را به صورت درمانی کاهش می دهد.
زعفران در طبخ و برنج آرایی، انواع خورشها و شربتهای ایرانی استفاده میشود و غذا با آن رنگ و طعم به یاد ماندنی به خود میگیرد.
وزن خالص این محصول یک گرم است که در بستهبندی پاکتی ساده تقدیم میگردد.