درمان غلظت خون با عناب

غلظت خون چیست؟  چه عوارضی دارد؟

غلظت خون اصطلاح عامیانه بیماری پلی سیتمی است. وقتی میزان هموگلوبین خون از حد نرمال بیشتر شود موجب غلظت خون می شود بالا رفتن تعداد هموگلوبین خون با سرعت گردش جریان خون در رگها رابطه معکوس دارد و هرچه غلظت خون بیشتر شود، گردش خون در رگ ها کم تر می شود و موجب بالا رفتن سیالت می شود که احتمال سکته مغزی را افزایش می دهد. خون غلیظ شده در رگ ها تبدیل به لخته هایی در مسیر انتقال خون به قلب و مغز می شود که خون رسانی به قلب و مغز دچار مشکل می شود و فرد دچار سکته قلبی و مغزی می شود.

عوامل موثر بر غلظت خون

امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی و فعالیت و تحرک کم ، افراد بیشتری نسبت به گذشته دچار غلظت خون می شوند. از آنجایی که بسیاری از مشاغل هم اکنون نیاز به فعالیت ندارد و صاحبان آن مشاغل نسبت به افراد دیگری کمتر فعالیت می‌کند و ماشینی شدن جامعه خانواده های زیادی به غذاهای آماده و نیمه آماده و رستورانی روی آورده اند. این غذاها سرشار از ادویه، نمک و چربی هستند که موجب افزایش غلظت خون میشود.

پزشکان و کارشناسان طب سنتی معتقدند می توان با تغییر سبک زندگی و افزایش تحرک و فعالیت بدنی و خوردن مواد غذایی مانند عناب می توان غلظت خون را درمان و از آن پیشگیری کرد.

عناب میوه درختی به رنگ قرمز با پوست شفاف به اندازه سنجد با طعم شیرین و لعابی است. درخت عناب به ارتفاع ۲ تا ۸ متر و ساقه های خاردار یا بدون خار که در نواحی کوهستانی ایران می روید.

میوه عناب بسیار مقوی و سرشار از ویتامین C و همچنین دارای املاحی مانند پروتئین و املاح آلی و اسید زیفیک می‌باشد.

طبیعت عناب سرد است و مصرف آن موجب صاف شدن خون می شود و برای بسیاری از بیماری ها از جمعه ورم کبد، کلیه، مثانه و درمان سرفه و بیماری های ریه مفید است.

 

روش های مصرف عناب

چنانکه گفته شد عناب خون را صاف و لطیف و سالم می‌کند. عناب تازه، نرم و خوشمزه است و راحت خورده می‌شود اما عناب را نمی‌شود همیشه تازه نگه داشت یا در همه فصول سال عناب تازه وجود ندارد. عناب های عرضه شده در بازار معمولا بسیار خشک هستند اما همکاران ما برای حل این مشکل در شرکت زرفرون عناب ها را به دقت شسته و آنها را در بسته بندی های بهداشتی، بسته بندی می کنند تا هم نرم بماند و هم به راحتی قابل خوردن باشد.

یکی از روش های استفاده از عناب تهیه دمنوش آن است حدود ۱۰ یا ۱۵ عدد عناب را در آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه دم کرده و سپس میل کنید. بهتر است  عناب را شکسته و سپس آن را دم‌کنید.

روش دیگر میتوان مقداری عناب را در آب خیس کرده و بعد از ۴ یا ۵ ساعت خورد.

راه دیگر مصرف عناب که کمتر مورد توجه قراره گرفته اما مصرف ان برای همه ی افراد توصیه می‌شود تهیه رب عناب است که در ادامه روش تهیه آن را بیان می‌کنیم.

طرز تهیه رب عناب:

حدود یک یا دو کیلو عناب را در یک قابلمه با مقداری آب به مدت شش ساعت خیس کنید سپس روی شعله گاز گذاشته و زمانی که بیشتر عناب ها نرم شدند خاموش کنیم تا سرد شود و بعد آن را آبکش کنیم و تفاله ها را گرفته و دوباره روی شعله گاز گذاشته تا قوام یابد. رب عناب را می توان در وعده صبحانه یا میان وعده‌ها میل کرد.

امید واریم با مصرف عناب های زرفرون شاهد سلامتی روز افزون شما و عزیزانتان باشیم.

درباره ما

پس از چندین سال تجربه موفق در فروش زعفران، اقدام به راه اندازی سایت فروش محصولات جهت رفاه حال شما عزیزان نموده‌ایم. 

 
0919-0248160 (8:00 تا 20:00)
Premium Joomla Templates