مواد لازم: برای ۶ نفر
برنج ۶۰۰ گرم
مرغ پاک کرده ۱ عدد (در حدود یک کیلو گرم)
میگو ۵۰۰ گرم
سیر ۳ تا ۴ پره
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز و قرمز دلمه ۲ تا ۳ عدد
روغن مایع ۱۵۰ گرم
زعفران زرفرون سابیده شده ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه:
برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با ۵ تا ۶ لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و ۱۰۰ گرم از روغن مخلوط کرده، میگذاریم بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و ۱ یا ۲ پره سیر و یک عدد پیاز خرد کرده و با کمی نمک در حرارت ملایم میپزیم. به حدی که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.
میگو را تمیز کرده پوستش را میگیریم و پس از شستن در آبکش میریزیم . فلفل را به مربعهای کوچک خرد میکنیم. ۵۰ گرم از روغن را در تابه میریزیم. ۲ تا ۳ پره سیر را کوبیده، در روغن میریزیم و هم میزنیم. فلفل و میگو را با سیر تفت میدهیم و نمک و فلفل و زعفران زرفرون حل شده در آب جوش را با آن مخلوط میکنیم.
استخوانهای مرغ را میگیریم، گوشت آن را با قیچی، کوچک خرد کرده و داخل سایر مواد میریزیم. آب مرغ را از صافی رد میکنیم و با رب گوجه فرنگی داخل آب برنج میریزیم.
برنج را روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب برنج کمی کشیده شود، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج میگذاریم. مدت ۳۰ دقیقه صبر میکنیم تا برنج دم بکشد. قبل از کشیدن غذا، تمام مواد را در دیگ مخلوط کرده، بعد آن را در دیس میریزیم. لازم به ذکر است که به جای رب گوجه فرنگی در پایلا اسپانیایی میتوانیم مقدار کمی زردچوبه را در آب برنج بریزیم.
امیدواریم این غذای خوشمزه رو تهیه کنید و نظرات خودتون رو با ما در میان بگذارید.