مواد مورد نیاز :
ژله انبه: ۲ بسته
بستنی وانیلی: ۲ لیوان
ژله آلوئه ورا: ۱ بسته
آب جوش: ۳ لیوان سر خالی
پودر زعفران زرفرون: به مقدار لازم
زعفران رشته زرفرون: چند رشته
نکته ها و ریزه کاری ها:
- بستنی را قبل از ریختن در ژله کاملا آب کنید.
- یکی از بستنی ها را با پودر زعفران زرفرون به خوبی مخلوط کرده و هم بزنید تا ترکیب یک دستی ایجاد شود.
- بستنی یخ زده سبب ۲ لایه شدن ژله خواهد شد.
- بستنی ژله انبه را خوشرنگ تر خواهد کرد.
- برای شفاف شدن ژله آن را به روش بن ماری در آب جوش حل کنید (حرارت غیرمستقیم روی بخار آب).
طرز تهیه:
دو بسته ژله انبه را با ۲ لیوان آب جوش به روش بن ماری ذوب نمایید و کنار گذاشته تا کاملا خنک شود.
بستنی زعفرانی که آماده کردید را با ژله انبه مخلوط کنید. ژله باید کاملا خنک شده و بستنی کاملا آب شود تا ژله یکدست زرد رنگ داشته باشیم. اکنون برای زیبایی بیشتر چند رشته زعفران زرفرون سالم را درون ژله قرار دهید و کمی هم بزنید.
ژله را درون قالب ریخته و برای قسمت سفید رنگ جای خالی بزارید و ژله را در یخچال قرار دهید تا ببندد.
اکنون قسمت سفید رنگ را با ژله آلوئه ورا و بستنی وانیلی این گونه آماده میکنیم که ۱ بسته ژله آلوئه ورا را با آب جوش به روش بن ماری حل کرده و با بستنی وانیلی مخلوط کنید و کنار گذاشته تا خنک شود.
ژله انبه را از یخچال بیرون آورده و در صورتی که گرفته بود ژله سفید خنک شده را روی آن ریخته و در یخچال بگذارید.
ژله را پس از ۲ ساعت از قالب بیرون آورده به این صورت که ژله را با چاقو از دور قالب جدا کرده ظرف ژله را در کمی آب داغ گذاشته و در ظرف سرو برگردانید.
اکنون شما یک ژله دو رنگ زیبا و خوشمزه با رشته های زیبای زعفران خواهید داشت. نووووش جاااان
امیدواریم شما هم این دسر خوشمزه را تهیه کنید و تجربیات، دیدگاهها و نظرات خودتون رو به همراه عکس ژله ها برای ما ارسال کنید تا با نام خودتون در سایت و اینستاگرام و ... سایت زرفرون قرار بدیم. منتظرتون هستیم.