طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

چگونه پاناکوتا درست کنیم؟

دستور تهیه پاناکوتا زعفرانی

 مواد لازم برای پاناکوتا

پودر ژلاتین: ۲ قاشق سوپ خوری

خامه صبحانه: یک بسته ۲۰۰ میلی لیتری

شیر : ۱.۵ پیمانه

شکر: ۰.۵ پیمانه

زعفران رشته زرفرون : به مقدار لازم

مواد این دستور پخت برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است.

مدت زمان لازم برای تهیه این دسر خوشمزه حدود دوازده ساعت است.

 

نکته‌های قبل از شروع:

۱. اول از همه، حدود ۳۰ دقیقه زودتر از این که شروع به تهیه پاناکپتا کنیم، شیر و خامه را از یخچال بیرون می آوریم و گوشه‌ای می‌گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود.

۲. قالب مورد نظرمان را با قلموی آغشته به روغن مایع چرب می کنیم و کنار می گذاریم.

۳.زعفران زرفرون را  سابیده و دم می‌کنیم.

 

مراحل آماده سازی پاناکوتا با طعم زعفران

مرحله ۱: آماده سازی ژلاتین: برای تهیه پاناکوتای خوشمزه و مخصوص با طعم زعفران، ابتدا پودر ژلاتین را در کاسه‌ای می‌ریزیم و کاسه را روی بخار کتری قرار می‌دهیم و نصف لیوان آب جوش روی آن می‌ریزیم و آرام با قاشق هم می‌زنیم تا کاملا در آب حل شود.

 

مرحله ۲:‌ آماده سازی شیر و خامه و شکر: شیر را داخل قابلمه‌ای کوچک می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و بلافاصله خامه را نیز به شیر می افزاییم، سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و کمی با هم ترکیب می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.

 

مرحله ۳: افزودن ژلاتین و زعفران دم کرده: حالا ژلاتین شفاف شده را اضافه می کنیم و کمی مواد را  هم می‌زنیم و زعفران دم کرده زرفرون را نیز می افزاییم و مداوم مایه پاناکوتا را هم می زنیم تا قوام یابد.

نکته : می توانید کمی گلاب نیز به مواد اضافه کنید.

 

مرحله ۴: قالب زنی دلخواه: زمانی که مایه پاناکوتا غلیظ شد و به حالتی شبیه به فرنی رسید حرارت را خاموش می کنیم و مایه را داخل قالب می ریزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت کاملا خودش را بگیرد.

 

مرحله ۵: سرو پاناکوتا و تزئین آن: اکنون پاناکپتای شما آماده شده است و فقط کافی است آن را در بشقاب، دیس یا ظرف مورد نظر خود قرار دهید. پاناکوتا آماده شده را از یخچال بیرون می آوریم و روی آن بشقاب قرار می دهیم و بر می گردانیم.البته می توانید اول کناره های آن را با کارد از قالب جدا کنید و بعد بر گردانید و روی آن را با انواع مغزها مانند پسته و بادام یا انواع میوه ها تزئین کنید.

پاناکوتا زعفرانی با ژله

اگر بخواهید از این دسر زیبا در کنار ژله استفاده کنید باید پس از این که پاناکوتا خودش را در قالب گرفت با یک کارد تیز به ترتیب قسمت هایی از پاناکوتا را خارج کنید و به جای آن ژله با رنگ مورد نظر خود بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا ژله خو را بگیرد. البته می توانید در لیوان های کوچک نیمی از لیوان را پاناکوتا و رویش را با ژله پر کنید که این روش هم بسیار مجلسی و زیبا می شود.

پاناکوتا زعفرانی دو رنگ با ژله

اگر بخواهید این دسر زیبا را به صورت دو رنگ تهیه کنید، ابتدا ژله رنگی را  با تعدادی زعفران رشته درون آن، آماده کنید و در ته ظرف قالب خود بریزید و در یخچال گذاشته تا خوب خودش را ببندد. سپس مواد پاناکوتا را روی آن ریخته و مجدد در یخچال بگذارید تا ببندد. دقت کنید که این مرحله را شما می‌توانید با توجه به تعداد رنگ‌های خود تکرار کنید، مثلا اگر از سه رنگ استفاده می‌کنید، هر رنگ را که آماده کردید، باید درون قالب بریزید و در یخچال گذاشته تا خوب ببندد و سپس رنگ بعدی را بریزید. 

نکته: هیچگاه تا ژله یا دسر خودش را کامل نگرفته، مواد بعدی را اضافه نکنید چون با هم مخلوط می‌شوند و ترکیب رنگ ها به هم می‌خورد.

 

مثل همیشه ممنونیم که عکس‌ها و تجربیات خودتان را در اینستاگرام برای ما ارسال می‌کنید. منتظرتان هستیم.

این مطلب را در صفحه اینستاگرام ما نیز مشاهده کنید، بپسندید و نظرات خودتان را برای ما ارسال کنید. متشکریم.

درباره ما

پس از چندین سال تجربه موفق در فروش زعفران، اقدام به راه اندازی سایت فروش محصولات جهت رفاه حال شما عزیزان نموده‌ایم. 

 
0919-0248160 (8:00 تا 20:00)
Premium Joomla Templates