خلال پسته یکی از ارکان و پای ثابت آشپزی ایرانی است. به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
پسته حاوی مواد مغذی، مانند:
- کربوهیدرات ها، پروتئین، اسیدهای آمینه، چربی و فیبرهای رژیمی می باشد.
- پسته همچنین غنی از مواد معدنی، پتاسیم، آهن، کلسیم، روی، مس و سدیم است.
- این آجیل، دارای ویتامین های ضروری، مانند:ویتامین C، B6، A، K، تیامین، فولات، کولین، اسید و بتایین است.
ما در سایت زرفرون خلال پسته را با بهترین کیفیت به شما عزیزان تقدیم مینماییم.
دیدگاه ها
برای ثبت دیدگاه خود، با نام کاربری خود وارد سایت شوید.